Sportski susreti Peteranec 2018

19 rujna. 2018 | Objavio: | Objavljeno u:

UHBDDR Otok Ivanić sudjelovala je dana 01.09.2018. godine na VII Memorijalnom susretu hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata u Peterancu pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja.

Memorijalni susreti održavaju se već tradicionalno svake godine, u spomen na poginulog Miroslava Blažeka te nestale hrvatske branitelje Željka Hojsaka i Dražena Takaća i sve umrle hrvatske branitelje.
Poseban značaj susreta je psihosocijalna rehabilitacija hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji kroz športska natjecanja.
Prije početka Memorijala položeni su vijenci i zapaljene svijeće na spomen obilježju za sve poginule, umrle i nestale hrvatske branitelje, a prije samog polaganja djeca i unuci članova pustili su 13 balona sa ispisanim imenima poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja.

Odaziv udruga je i ove godine bio velik s ukupno 37 ekipa.
Takmičenje se održalo u disciplinama : Bela, streljaštvo, elektronički pikado, kamena s ramena i šah, a sveukupni pobjednici su bili UHBDDR Ogranak Otok Ivanić i UHBDDR Ogranak Peteranec.

 

fb-share-icon0