IZBORNA SKUPŠTINA UHDDR 91 OTOK IVANIĆ

13 ožujka. 2018 | Objavio: | Objavljeno u:

Izbornoj skupštini Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata 91. Otok Ivanić održanoj 9. ožujka 2018. u Društvenom domu u Cagincu, odazvalo se 68 članova, a za predsjednika su jednoglasno ponovno izabrali Lea Ordanića.

U izvještaju o radu u 2017. godini Leo Ordanić, dosadašnji predsjednik, naglasio je, da su članovi kroz godinu skupili oko 800 sati volonterskog rada, i to kroz akcije „Zbogom oružje“, „ Da se ne zaboravi“ – certificiranu dopunsku nastavu o Domovinskom ratu u osnovnim i srednjoj školi, organiziranje polaganja vijenaca i svijeća poginulim braniteljima Otoka Ivanića uz blagdan Svih svetih, komemoracijama uz dan stradanja Vukovara i Škabrnje, na Trokutu, Koritima, i na području Grada Ivanić-Grada, te općina Križ i Kloštar Ivanić.

U planu za 2018. godinu nastavak je dosadašnjih aktivnosti, koje će uz ponovno izabranog predsjednika organizirati 10 članova Predsjedništva, te po 3 člana Nadzornog odbora, Verifikacijske komisije i Suda časti, koji će se konstituirati 16. ožujka.

U Predsjedništvo Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata 91. Otok Ivanić su izabrani Krešimir Zajec, Stanko Magić, Darko Bertović, Goran Lešković, Branko Leš, Siniša Jelenčić, Damir Kelin, Damir Škender, Zlatko Fabijanić i Ante Abramović; u Nadzorni odbor Dražen Deželić, Damir Osrečak i Ico Dijanić; u Verifikacijsku komisiju Dražen Jareš, Neno Hanžek i Branko Želježnjak; u Sud časti Berislav Blažević, Marijan Božić i Marijan Masnec.

Dragovoljcima su na radu čestitali izaslanik gradonačelnika i njegovih zamjenika Nenad Vujanić, predsjednik županijske udruge dragovoljaca Željko Brezovečki, predsjednik gradske Zajednice udruga iz Domovinskog rata Goran Leš i predsjednik Udruge branitelja Posavine Zlatko Boltiš.

Radojka Šporer

IMG_5520IMG_5533-1IMG_5515